Enkel Bouma niet gebroken, wel ontwricht

Koen Freriks
27 juli 2008, 11:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Wilfred Bouma heeft aan het Intertoto-duel van zijn club Aston Villa tegen het Deense Odense een ontwrichte enkel overgehouden. Aanvankelijk werd gevreesd voor een breuk, maar dat blijkt niet het geval te zijn. De flink beschadigde enkel van Bouma is inmiddels in het ziekenhuis rechtgezet en moet nu herstellen in gips.

De blessure van Bouma is niet alleen een klap in het gezicht van de Nederlander zelf, maar ook O'Neill baalt er flink van. "Hij speelde afgelopen seizoen alles en deed dat geweldig. Hij zal straks zeker gemist worden", doelt de oefenmeester op de competitiestart die Bouma moet missen. 

O'Neill heeft echter alle vertrouwen dat Bouma weer volledig terugkomt. "Wilfred heeft een sterk karakter, hij komt er wel doorheen. Daar ben ik zeker van, want als iemand het kan, is hij het wel", spreekt hij zijn vertrouwen in de 30-jarige verdediger uit. 

Hoe lang de Oranje-international buiten spel staat, is onduidelijk. Wel staat het vast dat hij in ieder geval de competitiestart met Villa (augustus) moet missen en waarschijnlijk ook het begin van de WK-kwalificatiereeks (begin september) met het Nederlands Elftal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen