Doelman Schmeichel wil weg bij Manchester City

13 augustus 2008, 11:23   Bijgewerkt: 13 augustus 2008, 11:34

Kasper Schmeichel ziet geen toekomst meer voor zichzelf bij Manchester City. De zoon van Manchester United-legende Peter Schmeichel tekende vorig seizoen een nieuw contract bij de Engelse middenmoter, maar verloor vlak daarna zijn basisplaats aan Joe Hart. En omdat hij het bankzitten beu is, wil de jonge Deen vertrekken.

"Ik wil weg bij Manchester City, daar bestaat geen twijfel over", is de duidelijke taal van Schmeichel in de Daily Mirror. "Het vreet aan je om telkens reserve te zijn en het zou niet goed voor mijn ontwikkeling zijn om een seizoen op de bank te zitten. Vorig seizoen speelde ik in eerste instantie veel, waardoor ik een nieuw vierjarig contract tekende. Vlak daarna verloor ik echter ineens mijn plek, dus achteraf gezien had ik die nieuwe verbintenis niet moeten tekenen. De club laat me nu immers niet zo gemakkelijk gaan. Toch hoop ik dat ik ergens als eerste keeper aan de slag kan."

Schmeichel speelde vorig seizoen al kortstondig op huurbasis voor Cardiff City en Coventry City. Coventry wilde de talentvolle Deen vervolgens graag definitief overnemen, maar Manchester City weigerde mee te werken aan een transfer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen