Groep F: Ajax ronde verder na zege Hamburger SV

4 december 2008, 22:49   Bijgewerkt: 4 december 2008, 22:56

Ajax is door naar de volgende ronde van het UEFA Cup-toernooi. De Amsterdammers kwamen zelf donderdag niet in actie, maar zijn door de resultaten in andere wedstrijden zeker van een plaats in de top-drie van Groep F.

Ook Hamburger SV plaatste zich voor de volgende ronde. De Duitsers, die vorige week nog in eigen huis van Ajax verloren (0-1), wonnen de lastige uitwedstrijd tegen Slavia Praag met 0-2. De Kroaten Ivica Olic en Mladen Petric maakten de goals.

Bij de Hamburgers stond Joris Mathijsen als vanzelfsprekend centraal achterin. Voor zijn Tsjechische ploeggenoot David Jarolim was het een bijzonder duel. Hij speelde tegen zijn vader Karel, coach van Slavia, en neefje Marek. Zijn oudere broer Lukas ontbrak op de familiereünie. Hij voetbalt tegenwoordig in Italië voor Siena.

Aston Villa, dat door de zege van Hamburger SV ook zeker was van de volgende ronde, ging thuis verrassend onderuit tegen het al uitgeschakelde MSK Zilina. Het werd 1-2 voor de Slowaken, die nu vierde staan met vier punten uit vier duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen