Bosvelt klaar voor rol als assistent bij Go Ahead

Ger
11 december 2008, 16:39   Bijgewerkt: 11 december 2008, 16:53

Paul Bosvelt keert waarschijnlijk bij Go Ahead Eagles terug in de voetbalwereld. De oud-international is de belangrijkste kandidaat om naast Michel Boerebach de tweede assistent van hoofdtrainer Andries Ulderink te worden.

"Andries heeft me gevraagd", geeft de 38-jarige Bosvelt toe in De Stentor. "Er komt nog een gesprek met de voorzitter. Maar ik sta er positief tegenover." De voormalig middenvelder zette in 2007 bij SC Heerenveen een punt achter zijn spelerscarrière. "Toen ik gestopt was wilde ik even uit dat stramien van spelen, trainen, spelen. Het is verfrissend om zo even afstand te nemen. Als ik er uit kom met Go Ahead kom ik weer in dat stramien, al is het wel wat anders als je assisteert."

Bosvelt is echter nog niet in het bezit van een trainersdiploma. Een assistent-trainer dient in bezit te zijn van het diploma trainer/coach 1. "De trainerscursus wordt pas in september weer aangeboden. Wanneer ik bij Go Ahead kan beginnen is nog niet zeker. Daar moeten we het nog over hebben. De kans is aanwezig dat het al dit seizoen gebeurt", besluit Bosvelt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen