Brazilië klopt Paraguay, Suarez scoort voor Uruguay

11 juni 2009, 09:08

Brazilië heeft een belangrijke stap gezet richting het WK van 2010. De ploeg van coach Dunga won met 2-1 van Paraguay en staat hierdoor nu alleen aan kop in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiegroep. Paraguay zakt naar de derde plek, drie punten achter de Goddelijke Kanaries. De top-vier van de groep gaat naar het WK.

Brazilië, met Kaka in de gelederen, tegen Paraguay op achterstand. Salvador Cabanas schoot halverwege de eerste helft uit een vrije trap raak. Nog voor rust trok Robinho de stand gelijk. Nilmar maakte kort na rust de winnende treffer. "Het was een wedstrijd waarin we geduldig en vasthoudend moesten zijn", zei aldus coach Dunga.

Chili steeg naar de tweede positie, door overtuigend met 4-0 te winnen van Bolivia. Argentinië staat ondanks de nederlaag tegen Ecuador (2-1) nog vierde, vlak voor de Ecuadorianen. Zesde staat Uruguay, dat verzuimde om drie punten in te lopen op Argentinië. Op bezoek bij Venezuela speelde Uruguay slechts 1-1. Ajax-aanvaller Luis Suarez maakte het enige Uruguayaanse doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen