Twente kan koppositie niet behouden, PSV wel

22 oktober 2009, 21:01   Bijgewerkt: 22 oktober 2009, 22:02

Door de verrassende nederlaag van FC Twente bij FC Sheriff (2-0) is de koppositie van groep H in handen gekomen van Fenerbahçe. De Turken profiteerden optimaal van de misstap van de Tukkers door bij Steaua Boekarest met 1-0 te winnen. Kazim Kazim-Richards scoorde na bijna een uur de enige treffer.

Fener leidt de poule nu met zes punten uit drie duels. Twente deelt de tweede plaats met Sheriff. Beide clubs hebben vier punten. Steaua is na donderdagavond de houder van de rode lantaarn. De Roemenen pakten tot dusver twee punten.

{image-old[34724][right-half][]}PSV is er wél in geslaagd de eerste plek te behouden. De Brabanders deden goede zaken aangezien de beide nummers twee van groep K onderuit gingen. In eigen huis sloeg PSV een aanval van FC Kopenhagen af (1-0), terwijl CFR Cluj verloor bij Sparta Praag (2-0). Juraj Kucka en Roman Hubnik scoorden voor de Tsjechen.

Na drie wedstrijddagen heeft PSV een ruime voorsprong op Sparta, dat door de zege naar de tweede plaats is gestegen. De marge bedraagt drie punten. Kopenhagen en Cluj delen als gevolg van de resultaten de derde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen