Groep C: AC Milan en Real Madrid in evenwicht

Ger
3 november 2009, 22:36   Bijgewerkt: 4 november 2009, 12:23

De return tussen AC Milan en Real Madrid in groep C van de Champions League heeft geen winnaar opgeleverd. In Italië werd dinsdag op 1-1 afgesloten na treffers van Karim Benzema en Ronaldinho. Clarence Seedorf speelde bij Milan negentig minuten, terwijl Ruud van Nistelrooy namens Real in de slotfase in actie kwam.

De twee Europese grootmachten maakten er twee weken geleden in Madrid een aantrekkelijk schouwspel van. Vooral na de pauze viel er met vier doelpunten volop te genieten, met AC Milan als uiteindelijke winnaar (2-3). Ragfijne combinaties bleken ondanks de aanwezigheid van diverse stervoetballers echter schaars. De return vormde wat dat betreft een passend tweede hoofdstuk, want ook in het Milanese San Siro viel het spelpeil tegen.

De Madrileense voorsprong in Italië was gezien de kansenverhouding verdiend. Vooral onder aanvoering van Kaka en Benzema was het doel van Dida al enkele keren onder vuur genomen. Namens de thuisclub was alleen Pato een keer gevaarlijk geweest, maar van dichtbij bracht doelman Iker Casillas redding. Tien minuten voor rust kreeg AC Milan de gelijkmaker op een presenteerblaadje. Na een aangeschoten handsbal verzilverde Ronaldinho de toegekende penalty.

Kaka

Kaka

Door de ruime thuiszege van Olympique Marseille op FC Zürich (6-1) is de spanning terug in groep C. Milan en Real hebben zeven punten uit vier duels. Marseille volgt op een punt. Zürich is hekkensluiter met drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen