El-Akchaoui veegt vloer aan met Vloet en Aalbers

18 januari 2010, 07:55   Bijgewerkt: 17 januari 2010, 22:01

Vanaf de tribune zag Youssef El-Akchaoui zondag hoe zijn NEC afrekende met streekgenoot Vitesse. De linksback was de afgelopen 3,5 jaar een vaste waarde in Nijmegen, maar tijdens de winterstop werd hij ineens op een zijspoor gezet. 

"Dit doet heel veel pijn. En het is ook vreemd, zeker gezien de uitleg die er wordt gegeven. Dat zijn allemaal fabeltjes, zielige, zwakke verhaaltjes van mensen die dat niet kunnen onderbouwen. Ik heb bijvoorbeeld nooit gezegd dat ik weg wil. En ik zou te aanvallend spelen, dus had ik die goals dan nooit mogen maken?", moppert El-Akchaoui tegen Omroep Gelderland. "Dit is niet NEC-waardig."

"Ik ben klaar met bepaalde mensen hier, maar niet klaar met NEC", vervolgt El-Akchaoui, die doelt op trainer Wiljan Vloet en technisch directeur Carlos Aalbers. "De trainer zegt dat hij geen rekening meer met mij houdt totdat de transfermarkt sluit. Maar in de pers komt hij dan opeens met voetbaltechnische argumenten. Ik heb echt een hekel aan liegen, maar dat is al vaker gebeurd met hem en met Aalbers. Als je ze soms een dag later met iets confronteert, is het alweer anders."

"Ik weet dus niet wat nou het probleem is. Mijn salaris of persoonlijke dingetjes. Maar Carlos was er toch bij toen ik mijn contract hier verlengde, hij was echt niet dronken. En toen ik weg kon, vroegen ze negen ton voor mij en nu ben ik opeens transfervrij. Ik ben trouwens wel blij dat we van Vitesse hebben gewonnen", besluit hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen