"Sommige spelers van NEC hadden hekel aan mij"

10 februari 2010, 09:56   Bijgewerkt: 10 februari 2010, 10:04

In een interview met Voetbal International blikt Youssef El-Akchaoui deze week terug op zijn tumultueuze vertrek bij NEC. De linksback moest in de winter ineens weg uit Nijmegen, omdat hij te offensief zou spelen en zijn salaris te zwaar op de begroting zou drukken. De 28-jarige El-Akchaoui snapt daar nog altijd weinig van.

"Ik geef toe dat ik niet elke week top was, maar de rest van het team ook niet. Jeroen Heubach werd aangetrokken. Met alle respect, maar waarom moet ik plaatsmaken voor een reservespeler van FC Twente van 35 jaar oud?", vraagt El-Akchaoui, die eind januari op huurbasis overstapte naar FC Augsburg, zich af.

El-Akchaoui vindt dat de sfeer bij NEC verziekt is. "Afgunst is aan de orde van de dag bij NEC. Na een bezoek aan technisch directeur Carlos Aalbers om over mijn nieuwe contract te praten kwam ik terug in de kleedkamer waar een aparte sfeer hing. Toen bleek dat Bas Sibum het nodig had gevonden mij zwart te maken. Hij had in de groep gegooid dat ik blij moest zijn met een contractaanbieding en maar eens genoegen moest nemen met wat ze mij aanboden. Waar haalde hij het lef vandaan? Bepaalde spelers hadden gewoon een hekel aan mij", aldus de Marokkaanse linksback.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen