Robben, Van Bommel en Sneijder starten in finale

22 mei 2010, 19:49   Bijgewerkt: 22 mei 2010, 20:08

Er staan zaterdagavond drie Nederlanders binnen de lijnen tijdens de eindstrijd in de Champions League. Bij Bayern München heeft trainer Louis van Gaal basisplekken ingeruimd voor Arjen Robben en Mark van Bommel. Coach José Mourinho heeft aan de kant van Internazionale hetzelfde gedaan voor Wesley Sneijder.

Robben is bij Bayern de enige van het koningskoppel Robbery die aan de aftrap verschijnt. Zijn maatje Franck Ribéry zit een schorsing uit voor zijn rode kaart in de halve finale tegen Lyon. De Fransman wordt vervangen door Hamit Altintop. Samen met Robben moet hij de spitsen Ivica Olic en Thomas Müller in stelling brengen.

Mourinho heeft bij Inter geen verrassingen uit de hoge hoed getoverd. De schorsing van Thiago Motta vangt de Portugese tacticus zoals verwacht op met Goran Pandev.

De club die er vanavond met de cup met de grote oren vandoor gaat, wint meteen de ‘treble’. Zowel Bayern als Inter won in eigen land namelijk al de landstitel en de beker. De finale begint om 20.45 uur en wordt gefloten door Howard Webb (Eng).

Opstellingen

Bayern München: Bütt; Lahm, Van Buyten, Demichelis, Badstuber; Van Bommel, Schweinsteiger, Altintop; Müller, Robben, Olic.

Internazionale: Julio Cesar; Maicon, Samuel, Lucio, Chivu; Cambiasso, Zanetti, Sneijder; Pandev, Eto'o, Milito.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen