Ballack scoort bij rentree; CSKA, Stuttgart winnen

19 augustus 2010, 21:04   Bijgewerkt: 19 augustus 2010, 21:35

Michael Ballack heeft zijn officiële rentree in het shirt van Bayer Leverkusen met een doelpunt opgeluisterd. De middenvelder, die na acht seizoenen terugkeert bij Bayer, was donderdag in de play-offronde van de Europa League tegen Tavriya Simferopol in blessuretijd trefzeker en bepaalde zo de eindstand op 3-0. Michal Kadlec was voor de eerste twee doelpunten van Leverkusen verantwoordelijk.

VfB Stuttgart, een andere Duitse deelnemer, deed eveneens prima zaken. De ploeg verschafte zich een uitstekende uitgangspositie voor de return, over een week voor eigen publiek, door bij Slovan Bratislava met 1-0 te winnen. Martin Harnik maakte in Slowakije kort voor het eindsignaal het winnende doelpunt. Khalid Boulahrouz stond in de basis bij Stuttgart.

CSKA Moskou staat al na één ontmoeting met Anorthosis Famagusta met één been in de poulefase van de Europa League. De Russische topclub ondervond thuis geen hinder van de Cyprioten. Het werd 4-0. Seydou Doumbia (2) voor rust en Zoran Tosic (2) na de doelwissel tekenden voor de doelpunten van CSKA.

Paris Saint Germain heeft ook goede papieren om de play-offronde te overleven. De Franse hoofdstedelingen legden in eigen huis Maccabi Tel Aviv met 2-0 over de knie. OSC Lille en Aston Villa staan er iets minder goed voor. Beide clubs speelden gelijk bij respectievelijk FC Vaslui (0-0) en Rapid Wien (1-1). Joël Tshibamba deed met Lech Poznan goede zaken. Bij Dnjepr Dnjepropetrovsk werd met 1-0 gewonnen.

De returns zijn volgende week. De winnaar van elk tweeluik kwalificeert zich voor de groepsfase van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen