Stevens grijpt naast CL-ticket ondanks remise

24 augustus 2010, 22:45   Bijgewerkt: 24 augustus 2010, 23:40

Het Red Bull Salzburg van Huub Stevens ligt uit de Champions League. Die Bullen speelden dinsdagavond in de vierde kwalificatieronde met 1-1 gelijk bij Hapoel Tel Aviv, maar dat was na de 3-2 thuisnederlaag van vorige week niet genoeg voor een plaats in het miljoenenbal.

Red Bull, met David Mendes da Silva in de basisformatie, had in Israël het betere van het spel en dat resulteerde vlak voor rust in een merkwaardig openingsdoelpunt. Een voorzet van Red Bull-speler Mahop werd weggebokst door Hapoel-keeper Enyeama. De sluitpost stompte de bal echter tegen zijn teamgenoot Douglas aan, waardoor het speeltuig in het doel vloog en Red Bull op 0-1 kwam. In het heenduel was Enyeama vanaf elf meter nog trefzeker, vanavond hielp hij Stevens in het zadel.

Verder dan één goal kwam Red Bull, ondanks dat het ook na rust de betere ploeg was, niet. Hapoel probeerde in het tweede bedrijf vooral seconden te smokkelen, al vergat het zeker niet te voetballen. Het kreeg enkele kansen. Eén daarvan leverde in de extra tijd de gelijkmaker van Zahavi op.

Na dik negentig minuten floot arbiter Pieter Vink af en wisten Stevens en consorten dat ze wéér de Europa League in moeten. Dat was vorig seizoen ook zo, nadat ze in de Champions League-voorrondes werden gevloerd door een ander Israëlisch team.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen