Van der Gaag heeft eerste punt binnen met Maritimo

12 september 2010, 19:11

Het eerste punt in de 2010/2011-editie van de Liga ZON Sagres in binnen voor het Maritimo Funchal van trainer Mitchell van der Gaag. De Gelderlander zag zijn ploeg zondag de thuiswedstrijd tegen Pacos Ferreira met 1-1 gelijkspelen.

Maritimo verloor zijn eerste drie wedstrijden van het seizoen telkens met 1-0. Ook bij de rust tegen Pacos F. stonden de eilandbewoners met die score achter, maar in de tweede helft viel dan eindelijk hun eerste doelpunt van het seizoen. Laube Pinheiro Kleber was zeven minuten na de doelwissel de gevierde man. Enkele minuten later ontving Cassio van Pacos F. zijn tweede gele kaart, maar ondanks de numerieke meerderheid wist Maritimo er niet nog een doelpuntje in te prikken.

Met het behaalde punt draagt Maritimo de rode lantaarn over aan Rio Ave.