Huistra geeft Hiariej wellicht week extra herstel

Ger
23 oktober 2010, 10:24

FC Groningen laat Tom Hiariej mogelijk een week langer buiten de selectie. De middenvelder hield afgelopen weekeinde aan het duel met SC Heerenveen opnieuw een pijnlijke hamstring over. Die kwetsuur speelde hem eerder tegen FC Twente ook al parten.

"We hebben Tom Hiariej in de wedstrijd tegen Heerenveen gebracht en daarmee een verantwoord risico genomen", stelt trainer Pieter Huistra op de website van FC Groningen. "We hebben te maken met topsport en daarin worden bepaalde belangen tegen elkaar afgewogen. Deze keer zullen we wellicht voor de veiligheid voor volledig herstel een week langer in acht nemen."

De club uit de Martinistad kan zaterdagavond tegen NEC wel weer over Danny Holla beschikken. De middenvelder brak in maart op de training zijn linkerbeen. Huistra: "Hij is een belangrijke speler voor de club en de groep. Hij heeft afgelopen maandag de negentig minuten net niet kunnen volmaken door een rode kaart, maar is goed door de conditietesten gekomen. Hij is zeker weer in staat 90 minuten te kunnen spelen. Hij is een van de mogelijke vervangers van Tom Hiariej."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen