Groep B: Schalke loopt slechts punt in op Lyon

Ger
2 november 2010, 22:48   Bijgewerkt: 3 november 2010, 00:22

Benfica heeft groep B van de Champions League interessant gehouden door koploper Olympique Lyon, dat nog geen punt had verspeeld, te verslaan. Het werd in Lissabon 4-3. Bij rust leek het duel al beslist door treffers van Alan Kardec (kopbal), Fabio Coentrao (uitval) en Javi Garcia (kopbal). Carlos Martins deed telkens het voorbereidende werk.

De Portugezen moesten het stellen zonder spelbepaler Pablo Aimar. De Argentijn haakte op het laatste moment af. Zijn landgenoot Eduardo Salvio, geleend van Atletico Madrid, was een waardige vervanger. In de tweede helft maakte Coentrao er nog een, voordat Yoann Gourcuff, Bafétimbi Gomis en Dejan Lovren de schade voor de Fransen verzachtten. Voor een wonderbaarlijke opstanding was het net te laat.

Schalke 04 profiteerde onvoldoende op bezoek bij Hapoel Tel Aviv. De Duitsers, met Klaas-Jan Huntelaar en Raul in de spits met Jefferson Farfan vaak in hun nabijheid als aangever, kwamen in Israël niet verder dan 0-0. Een van de vier gele kaarten was voor Huntelaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen