Sparta Nijkerk knikkert Excelsior uit beker

9 november 2010, 21:55   Bijgewerkt: 9 november 2010, 22:05

Dé verrassing van de vierde bekerronde komt voorlopig op naam van Sparta Nijkerk. De amateurploeg kegelde dinsdag eredivisionist Excelsior uit het toernooi: 2-1. Ook RKC Waalwijk, FC Volendam en Telstar bereikten de volgende ronde.

Maurice van der Wilt was de gevierde man bij Sparta Nijkerk. Hij maakte in de tweede helft de winnende goal voor de nummer dertien van de Topklasse zaterdag. Voor rust had Stefan Frederiksen de thuisploeg al voor een eerste keer op voorsprong gebracht. Via Daan Bovenberg kwam Excelsior toen op gelijke hoogte, maar op het doelpunt van Van der Wilt moesten de Rotterdammers het antwoord schuldig blijven.

Een andere amateurclub, SDC Putten, kon niet voor een stunt zorgen. Telstar was met 0-2 te sterk. Arvid Smit en Jeroen Tesselaar maakten de doelpunten.

In Friesland baarde RKC Waalwijk opzien door met opvallend gemak van SC Cambuur te winnen. De Brabanders stapten het veld af met een eclatante 1-4 zege. Een ander duel tussen twee Jupiler League-teams, Dordrecht-Volendam, werd 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen