Bosz heeft hoop: "Wij staan er goed voor"

17 januari 2011, 21:52

Woensdagavond zal het inhaalduel tussen streekgenoten FC Twente en Heracles Almelo afgewerkt worden. De ploeg uit Almelo zal op oorlogssterkte afreizen naar de Grolsch Veste. Aangezien Peter Bosz een beroep kan doen op al zijn spelers hoopt de Heracles-trainer voor een stunt te kunnen zorgen tegen de Tukkers.

Tijdens de training op maandag waren alle spelers fysiek in staat om acte de presence te geven. Ook linkshald Mark-Jan Fledderus, die geen last meer heeft van zijn liesblessure, en Marko Vejinovic, die volledig hersteld is van een darmbacterie die hem parten speelde, waren in staat een volledige training af te werken. "Ik ben er lang uitgeweest", meldde Vejinovic aan TC/Tubantia. "Ik hoop nu op de trainingen, in de beloften en met invalbeurten in het eerste elftal mijn basisplaats terug te veroveren."

Bosz put het nodige vertrouwen uit de goede voorbereiding van zijn ploeg in aanloop naar het treffen met de heersend landskampioen. "We hebben een uitstekende trainingsweek in Turkije achter de rug en daar zijn alle spelers goed uitgekomen. We staan er goed voor."

In december werd de competitiewedstrijd afgelast vanwege het straffe winterweer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen