Jans baalt: "Kamp-Dost speelt op de man"

31 januari 2011, 09:23   Bijgewerkt: 31 januari 2011, 09:39

Helemaal nieuw is de situatie voor hem niet, want in zijn FC Groningen-tijd probeerde Luis Suarez ook om via de arbitragecommissie een transfer af te dwingen. Maar toch baalt SC Heerenveen-trainer Ron Jans flink van de situatie rond Bas Dost. Zeker omdat Dost, in tegenstelling tot Suarez destijds, op de man speelt.

"Bas Dost – of laat ik zeggen ‘kamp Bas’ – speelt het op de man, op mij. Op het menselijke vlak is dat vervelend. Luis sprak geen kwaad woord over me. Nu wordt het moddergooien en daar heb ik eigenlijk geen zin in", zegt Jans in De Telegraaf.

Dost hoopt een transfer naar Ajax te forceren en wil bij de arbitragecommissie duidelijk maken dat er sprake is van een verstoorde relatie tussen hem en Jans. "Het gaat om dingen die tussen Bas en mij gezegd zijn. Plus het feit dat ik heb aangegeven, dat Bas zou mogen vertrekken. Maar ik heb nu het liefst dat hij blijft", zegt Jans, die ontkent dat de onderlinge verhouding onwerkbaar is. "Volgens mij is er wél sprake van een werkbare situatie. Natuurlijk maak ik als trainer fouten, maar die worden nu alleen aangegrepen om naar Ajax te kunnen. Dat stelt me teleur."

Jans zelf is vanmiddag niet aanwezig bij de arbitragezaak in Zeist.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen