FC Twente bevestigt komst Willem Janssen

9 februari 2011, 13:51   Bijgewerkt: 9 februari 2011, 13:57

De transfer van Willem Janssen naar FC Twente is eindelijk helemaal rond. De middenvelder (24) komt komende zomer transfervrij over van Roda JC Kerkrade en tekent voor vier seizoenen, bevestigt de Enschedese club. "Ik zie deze transfer als een mooie stap in mijn carrière", aldus Janssen op de website van Twente.

"Twee jaar geleden werd mij gevraagd naar welke club ik zou willen doorgroeien en toen heb ik FC Twente gezegd. Het is mooi dat dit nu uit gaat komen", zegt Janssen, die een goede periode doormaakt bij Roda. "Eigenlijk is die goede fase ingezet na de winterstop vorig seizoen. Als team gingen we beter presteren en ik merkte zelf dat ik doorgroeide. Die prestaties worden nu bekroond met een transfer naar Twente."

"Mijn carriere is elke keer met een mooie stap omhoog gegaan. Toen FC Twente zich meldde heb ik daar niet lang over na hoeven denken. Het is de kampioen en ook dit seizoen draait het weer goed. De club steekt goed in elkaar en tijdens de gesprekken kreeg ik een goed gevoel", vervolgt de middenvelder, die zichzelf omschrijft als een echte teamspeler. "Ik ben geen individualist, maar een speler die de combinaties opzoekt en loopvermogen in huis heeft. Een extra kwaliteit is dat ik de grote ruimtes achter een verdediging in kan duiken en daardoor mijn doelpuntje mee kan pikken. Met mijn kwaliteiten hoop ik wat extra’s toe te voegen aan FC Twente."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen