Ferguson verwacht meer van Rooney en Berbatov

14 februari 2011, 20:09

Sir Alex Ferguson wil meer inbreng zien van zijn spitsen Wayne Rooney en Dimitar Berbatov. De manager van Manchester United is met name niet tevreden over het optreden van het tweetal buiten het eigen Old Trafford.

"Wat we uit Rooney en Berbatov moeten halen is dat ze zulke optredens buitenshuis neerzetten," zo vallen de uitspraken van Ferguson te lezen op ESPN. "Ze zijn in uitwedstrijden niet zo goed geweest als in thuiswedstrijden. Ze moeten ook in uitwedstrijden de lijnen uitzetten. Als ze dat gaan doen, zal dat een wereld van verschil maken."

Berbatov had afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Manchester City (2-1) geen basisplaats, maar werd in de tweede helft ingebracht. "Ik moest Berbatov op de bank zetten. Ik vond het niet leuk om dat te doen, eerlijk gezegd. Ik zei tegen hem dat hij een rol zal spelen in de wedstrijd en dat deed hij, nadat ik hem in liet vallen. Hij heeft het geweldig gedaan," maakt Ferguson de Bulgaarse spits een compliment.

Rooney stond wel in de basis tegen The Citizens en betaalde dat terug door te tekenen voor de winnende treffer met een fabelachtige omhaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen