Beerens ontbreekt tegen AZ, Breuer weer reserve

18 februari 2011, 13:21   Bijgewerkt: 18 februari 2011, 13:27

SC Heerenveen moet het dit weekend tegen AZ opnieuw stellen zonder Roy Beerens. De aanvaller is nog altijd niet hersteld van de enkelblessure die hem vorig weekend tegen NAC Breda ook aan de kant hield. Hij werd toen vervangen door Luciano Narsingh en vermoedelijk zal dat ook tegen de Alkmaarders het geval zijn.

Naast Beerens ontbreekt ook de geschorste Mika Vayrynen. Zijn plek op het middenveld wordt ingenomen door Michal Svec, meldt de Friese club op haar website. Verder kiest coach Ron Jans voor dezelfde namen als vorig weekend, wat inhoudt dat aanvoerder Michel Breuer opnieuw op de bank begint. Jans geeft centraal achterin de voorkeur aan Milan Kopic en Igor Djuric. "Een lastige beslissing", zegt hij. 

Jans hoopt dat Heerenveen tegen AZ de opgaande lijn van de laatste duels door kan trekken. "Na de winterstop zijn we wisselvallig begonnen. Tegen NEC speelden we gelijk, maar werd er wel goed gevoetbald. Ook in Breda was het goed. Als we nu voor de derde keer op rij presteren is er weer enigszins sprake van stabiliteit."

Als Heerenveen wint van AZ komt het op gelijke hoogte met de Alkmaarders.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen