Bandenmerk helpt KNVB met 35+ en 45+ voetbal

Ger
29 maart 2011, 14:57   Bijgewerkt: 29 maart 2011, 15:13

De Nederlandse voetbalbond wil de komende jaren het 35+ en 45+ voetbal een stimulans geven. In dat kader beginnen na afloop van het reguliere voetbalseizoen de toernooien voor 35- en 45-plussers, met als hoogtepunt het Nederlands kampioenschap op zaterdag 11 juni in Zeist.

De KNVB heeft voor de uitbreiding van het project in bandenmerk Continental een partner gevonden. Beide partijen tekenen dinsdag voorafgaand aan de interland Nederland - Hongarije in de Amsterdam ArenA een overeenkomst voor minimaal drie jaar. Samen met Continental breidt de KNVB de voetbalvorm uit met een competitie voor 35-plussers, zodat senioren vanuit de reguliere competities direct kunnen doorstromen

35+ en 45+ voetbal wordt gespeeld in zeventallen, op een half speelveld tegen spelers die minimaal 35 of 45 jaar oud zijn. Tevens kan er onbeperkt worden gewisseld en is er geen buitenspelregel. De voorronden van de 7 tegen 7-toernooien beginnen op vrijdag 20 mei. Ook spelers die geen lid zijn van een voetbalvereniging kunnen deelnemen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen