Vlaar zint op revanche: "Wil niet weer voor lul staan"

27 juni 2011, 17:35

Ron Vlaar verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord, waardoor de verdediger tot medio 2014 vastligt bij de Rotterdammers. Vlaar is de teleurstellende prestaties van zijn club in het afgelopen seizoen allesbehalve vergeten en hoopt niet nog eens zo'n voetbaljaargang mee te maken met Feyenoord

"Mijn gevoel heeft me altijd gezegd dat ik bij Feyenoord wilde blijven, maar daar beukte mijn verstand nog wel eens tegenaan. Vooral voor de winterstop toen het niet goed ging met het elftal", licht de verdediger zijn contractverlenging toe aan Spits.

De sterkhouder is er alles aan gelegen om volgend seizoen een goede prestatie neer te zetten met de Rotterdammers. De mandekker acht het aanblijven van Leroy Fer en Georginio Wijnaldum, die in de belangstelling staan van veel clubs, daarvoor van groot belang. "We moeten waken dat we niet door de ondergrens heen zakken en weer voor lul staan dit jaar. Ik hoop dat Leroy en Georginio bijtekenen, dan hebben we een behoorlijke goede as staan."

Ook de collega van Vlaar in de verdediging bij Feyenoord, Stefan de Vrij, zint op sportieve wraak. "Vergelijk het maar met de 10-0 nederlaag bij PSV. Tijdens de thuiswedstrijd waren we zo ontzettend gebrand om het recht te zetten, dat proefde je aan alles. Nu gaan we er alles aan doen om wraak te nemen op het complete seizoen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen