Janssen wil eerst aanhaken, dan goals maken

29 juni 2011, 11:54

Willem Janssen heeft het tot dusver uitstekend naar zijn zin bij FC Twente. De middenvelder, die de overstap maakte van Roda JC, werkte tot nu toe drie oefenwedstrijden af in het shirt van de Tukkers. Janssen hoopt zich snel aan te passen aan het niveau van de nummer twee van afgelopen seizoen.

"Mijn persoonlijke doelstelling is om zo snel mogelijk aan te haken bij het niveau van FC Twente", laat de 24-jarige middenvelder op de website van zijn nieuwe wekgever weten. "Van daaruit probeer ik mijn kansen te grijpen en een basisplaats te bemachtigen. Daarnaast ben ik een middenvelder die regelmatig scoort en ik hoop dat ik ook dit seizoen tussen de tien en twaalf doelpunten kan maken."

Janssen is blij dat Twente Co Adriaanse heeft weten te strikken als nieuwe trainer. "Hij is nu vooral nog bezig met observeren, maar je merkt daarnaast dat hij een bepaalde voetbalvisie wil overbrengen op de spelersgroep en dat met heldere argumenten onderbouwt. Het uiteindelijke doel is om bij de bovenste plaatsen te eindigen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen