Twente-scout: "Vaslui verraderlijke tegenstander"

25 juli 2011, 10:06

FC Twente zal dinsdagavond tegen FC Vaslui aantreden in de derde voorronde van de Champions League. Namens de Tukkers werd de Roemeense opponent vrijdagavond bekeken door scout Evert Bleuming. De scout van Twente vindt Vaslui een verraderlijke tegenstander.

Bleuming bracht een bezoek aan het duel tussen Rapid Boekarest-Vaslui (3-0) en was onder de indruk van de tegenstander, die desondanks hard onderuit ging. "Het is een fysiek sterke ploeg. Ze hebben diverse kwaliteiten in huis, mede doordat ze spelers hebben van verschillende continenten", laat de scout op de officiële site van Twente weten.

Naast een tiental Roemenen staan er bij de Roemeense club onder meer Servische, Bosnische en Bulgaarse spelers, voetballers uit Afrika en ook vier Braziliaanse spelers onder contract bij Vaslui. "Een team met veel blikvangers. Adailton en Wesley zijn Braziliaanse spelers die in de linie achter spits Yero Bello spelen en ook uit het niets een goal kunnen maken. Erg verraderlijk. Met oud FC Utrecht-speler Lucian Sanmartean op het middenveld en achterin met Gladstone hebben ze nog meer blikvangers in huis", aldus Bleuming.

Twente zal de thuiswedstrijd afwerken in het Gelredome in verband met de stadionramp in de eigen Grolsch Veste.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen