"Alleen FC Barcelona kan zich meten met ManU"

26 juli 2011, 17:52   Bijgewerkt: 26 juli 2011, 17:57

Dimitar Berbatov is niet van plan om Manchester United deze zomer de rug toe te keren. De 30-jarige spits, die door de goede prestaties van Javier Hernandez verder in de pikorde is gedaald bij zijn club, laat weten dat alleen FC Barcelona kan tippen aan de klasse van The Red Devils. Een overstap naar een andere club zou volgens Berbatov dan ook altijd een stap terug betekenen.

"Kleinere clubs komen misschien wel in de buurt van United met de manier waarop ze spelen, hun organisatiestructuur, alles. Maar Manchester United behoort gewoon tot de top", laat de Bulgaar, die op Old Trafford wil blijven, weten aan Sky Sports. "Waar moet ik anders heen? Misschien FC Barcelona. Voor de rest zou ik het niet weten. Alle andere clubs zouden een stap terug betekenen."

Berbatov pareert de kritiek dat hij het zich allemaal maar laat aanleunen binnen en buiten het veld. "Ik ben een erg trots persoon", legt hij uit. "Ik hou er niet van om mijn emoties te laten zien. Daarom hebben mensen soms een verkeerd beeld van mij."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen