Lamey helpt Wisla aan zege in derde voorronde CL

26 juli 2011, 21:23   Bijgewerkt: 26 juli 2011, 21:39

Robert Maaskant heeft goede zaken gedaan met Wisla Kraków in de derde voorronde van de Champions League. De Nederlandse oefenmeester zag zijn team op bezoek bij Litex Lovech met 1-2 winnen. Michael Lamey tekende voor de openingstreffer in Bulgarije.

Maaskant, die naast de oud-verdediger van PSV ook Kew Jaliens in de basis liet starten, zag Lamey de Polen na twintig minuten op voorsprong zetten op aangeven van Radoslaw Sobolewski. Nadat Lovech-speler Tom Wellington op slag van rust voor de gelijkmaker tekende, kroonde Maor Melikson zich een kwartier voor tijd tot matchwinnaar: 1-2.

Sturm Graz bleef in het uitduel in de derde voorronde van het kampioenenbal tegen het Georgische Zestaponi FC steken op 1-1. Nikoloz Gelashvili bezorgde de thuisclub een kwartier voor tijd een 1-0, maar lang kon Zestaponi daar niet van genieten. Vier minuten later bracht Graz-speler Patrick Wolf namelijk de 1-1 eindstand op het scorebord.

BATE Borisov wist de uitwedstrijd in de CL-voorronde tegen het Litouwse Ekranas niet te winnen, ondanks dat de thuisploeg na een uur met tien man verder moest na een rode kaart van Marko Andelkovic: 0-0. Ook in het duel tussen APOEL Nicosia en Slovan Bratislava werd niet gescoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen