"Vaslui had paar rode kaarten mogen krijgen"

27 juli 2011, 00:50   Bijgewerkt: 27 juli 2011, 10:08

FC Vaslui was dinsdag niet naar het Gelredome gekomen om zich als makke lammetjes naar de slachtbank te laten leiden. De Roemenen gooiden tegen FC Twente alles in de strijd en keken niet op een wapperende elleboog of ziedende tackle meer of minder. Veel resultaat had het niet, want FC Twente won met 2-0.

"We hebben als ploeg heel professioneel gereageerd op het harde spel van Vaslui", zegt aanvoerder Peter Wisgerhof tegen FCUpdate.nl. "Je zag vanavond weer dat er in Europese wedstrijden andere dingen komen kijken dan in de Eredivisie. Als dit een competitiewedstrijd geweest was, weet ik zeker dat twee of drie spelers van Vaslui een rode kaart gekregen hadden. Daar had ik dan zeker niet van opgekeken."

"Ze probeerden alles om ons uit ons spel te halen", vervolgt Wisgerhof, die het met name van de vele jongelingen in de gehavende ploeg van FC Twente knap vindt dat ze zich niet lieten provoceren. "Dat is een compliment waard. Iedereen heeft heel professioneel gereageerd. Dit bewijst dat we een goede, brede selectie hebben."

teamfoto elftalfoto

teamfoto elftalfoto

Onder Co Adriaanse krijgt de jeugd echt weer een kans bij FC Twente, weet Brama. "Dat voelen die jongens ook. Deze trainer durft het aan om jonge spelers een kans en vertrouwen te geven en dat is natuurlijk mooi, vooral ook voor die jongens."

Mede dankzij dat talent won Twente met 2-0 van Vaslui en staat het met één been in de laatste voorronde van de Champions League. "Vooraf had ik waarschijnlijk getekend voor 2-0, ja. Op basis van de partij hadden we misschien nog meer verdiend en is het jammer dat we de 3-0 niet maakten. Maar we kunnen tevreden zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen