Slecht begin Standard Luik in CL-voorronde

27 juli 2011, 22:12

Standard Luik moet flink aan de bak, wil het dit seizoen in het hoofdtoernooi van de Champions League acteren. In de eerste ontmoeting met FC Zürich, in de derde voorronde, speelden de Belgen woensdag in eigen huis 1-1.

Even dreigde zelfs een nederlaag voor Standard Luik. Door een tegendoelpunt van Admir Mehmedi twaalf minuten voor tijd kwamen les Rouches op Sclessin met 1-0 achter. Ignacio Gonzalez zorgde in de extra tijd toch nog voor de gelijkmaker namens Standard (1-1).

FC Kopenhagen was op papier de torenhoge favoriet tegen Shamrock, maar op het veld had de Deense kampioen bijzonder veel moeite met de Ieren. Kopenhagen, dat vorig jaar nog de laatste zestien haalde in het miljoenenbal, zegevierde slechts met 1-0. Solvi Ottesen werd matchwinner met een goal in de vierde minuut. Odense BK, de andere Deense vertegenwoordiger in de Champions League-voorronde, kwam op eigen terrein niet verder dan een 1-1 remise tegen Panathinaikos.

Dinamo Zagreb legde een stevige basis voor het bereiken van de laatste schifting. In Finland wonnen de Kroaten met 2-1 van HJK Helsinki. Sammir maakte dertien minuten voor het eindsignaal het winnende doelpunt. Maccabi Haifa was voor eigen publiek met 2-1 te sterk voor het Sloveense NK Maribor.

De returns zijn volgende week. De winnaars plaatsen zich voor de vierde, tevens laatste, kwalificatieronde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen