AZ neemt Beerens over van Heerenveen

Ger
16 augustus 2011, 12:52   Bijgewerkt: 16 augustus 2011, 13:24

Roy Beerens zet zijn loopbaan definitief voort bij AZ. De aanvaller is met de Alkmaarse club een contract voor vier seizoenen overeengekomen. SC Heerenveen ontvangt naar verluidt zo'n 1,5 miljoen euro voor Beerens.

Stewart

Stewart

"AZ is een stap omhoog voor mij", zegt Beerens op de website van AZ. "De club wil aanvallend voetbal spelen, op de helft van de tegenstander. Dat ligt mij wel. Daarnaast heb ik bij Heerenveen al een seizoen samengewerkt met Gertjan Verbeek. We weten wat we aan elkaar hebben. Hij heeft destijds een betere speler van me gemaakt. Ik hoop nu AZ en mijzelf weer op een hoger niveau te brengen."

"Uiteraard zijn wij hartstikke blij dat we Roy naar Alkmaar hebben kunnen halen", laat directeur voetbalzaken Earnest Stewart van AZ weten. "Het was algemeen bekend dat we nog op zoek waren naar een rechterspits en Roy stond bovenaan ons lijstje. We weten dat hij een uitstekende voetballer is, jong en talentvol. Wij zijn ervan overtuigd dat zijn potentie er de komende jaren bij AZ gaat uitkomen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen