Groep F: Grieken boeken belangrijke zege

2 september 2011, 23:41   Bijgewerkt: 2 september 2011, 23:51

Griekenland is een belangrijke stap dichter bij deelname aan het EK van 2012. De Europees kampioen van 2004 won de lastige uitwedstrijd tegen Israël vrijdag met 0-1. Sotirios Ninis tekende na een uur voor het winnende doelpunt. Kroatië verstevigde de tweede plaats in de poule dankzij een 1-3 zege op Malta.

Treffers van Ognjen Vukojevic en Milan Badelj zorgden ervoor dat de Kroaten al na een half uur op rozen zaten in hun partij tegen Malta. Michael Mifsud deed vlak voor rust nog wel iets terug namens het thuisland, maar Dejan Lovren gooide de wedstrijd in het slot door voor de 1-3 eindstand te tekenen.

In dezelfde poule maakte Letland een einde aan het sprankje hoop dat Georgië nog koesterde op EK-deelname door op bezoek met 0-1 te zegevieren. Aleksandrs Cauna maakte een half uur voor tijd de enige treffer van de avond.

Door de overwinningen van Griekenland en Kroatië lijken deze twee landen uit te gaan maken wie de poulewinst voor zich opeist. Griekenland gaat in Groep F aan de leiding met 17 punten uit zeven duels. De Kroaten volgen op één punt. Israël lijkt door het verlies tegen de koploper zo goed als uitgeschakeld. De ploeg heeft vier punten minder dan Griekenland en speelde bovendien één wedstrijd meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen