Kezman hoopt Milan of Barça pootje te lichten

14 september 2011, 09:08   Bijgewerkt: 14 september 2011, 09:18

Na omzwervingen in China en Hong Kong is Mateja Kezman weer terug in de Champions League. De oud-spits van PSV tekende onlangs een contract bij BATE Borisov en speelde dinsdag met die ploeg tegen Viktoria Plzen. Hij scoorde niet, maar zorgde wel continu voor gevaar. De wedstrijd in Tsjechië eindigde in 1-1.

"Een belangrijk punt", vindt Kezman. Op de website van de UEFA geeft de spits wel aan dat er nog meer in gezeten had. "Vlak voor rust gaven we heel simpel een doelpunt weg. Zoiets is een ramp op dit niveau, dat mag niet gebeuren. Die goal kwam uit het niets, wij waren de betere ploeg. Gelukkig konden we het na rust recht zetten. We hebben een heel sterke ploeg, veel jongens spelen al jaren samen."

BATE zit in een groep met verder FC Barcelona en AC Milan. "Ons doel is in eerste instantie de derde plaats in de groep, maar misschien zit er meer in", zegt Kezman. "Milan heeft altijd zijn ups en downs en Barcelona heeft ook wel eens een slechte dag. Onze volgende wedstrijd is thuis tegen Barça. We zullen zien. Barcelona is misschien wel de beste ploeg ooit, maar wij moeten gewoon ons spel spelen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen