Savic wil Man City-teamgenoten loer draaien

4 oktober 2011, 11:21

Engeland is één van de Europese toplanden die deze week een ticket voor het EK veilig hoopt te stellen. Op bezoek bij Montenegro, de enig overgebleven concurrent in de groep, hebben de Engelsen aan een remise genoeg om zich te plaatsen.

Engeland heeft zes punten voorsprong op Montenegro, dat één duel minder speelde. Wint Montenegro vrijdag van Engeland, dan kan het landje op de laatste speeldag langszij komen. Dan staat een uitduel tegen Zwitserland op het programma.

De Montenegrijnse international Stefan Savic heeft het bij zijn club Manchester City, waar diverse Engelse internationals spelen, al regelmatig over de wedstrijd van vrijdag gehad. "De Engelse jongens vragen dan waar ze in vredesnaam naar toe moeten, omdat ze niet weten waar Montenegro ligt", lacht Savic in de Daily Star.

De verdediger hoopt het laatste te lachen. "Ik verwacht dat we een goed resultaat kunnen boeken tegen Engeland. Het zal niet meevallen om beide wedstrijden te winnen, maar we gaan er voor. Mocht het niet lukken om van Engeland te winnen, dan moeten we in ieder geval onze tweede plaats zien te verdedigen. Voor een landje met 800.000 inwoners zou een plek in de play-offs een geweldige prestatie zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen