Hiariej tekent tot medio 2015 bij Groningen

4 oktober 2011, 15:00

FC Groningen heeft met Tom Hiariej overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De 23-jarige verdediger ligt nu tot de zomer van 2015 vast in Euroborg.

Hiariej is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding van FC Groningen. Zijn oude contract liep aan het eind van dit seizoen af. Directeur Henk Veldmate is blij dat Hiariej voor zijn club behouden blijft. "Het geeft altijd een extra dimensie als een jonge speler uit je eigen jeugdopleiding doorbreekt bij het eerste elftal en al langere tijd een vaste waarde is binnen de eerste selectie. Tom heeft al bijna honderd wedstrijden op ons niveau gevoetbald en heeft zich de laatste seizoenen steeds weer verder ontwikkeld. Wij waren al langer met hem in gesprek om te kijken of we zijn aflopende verbintenis konden verlengen en we zijn heel blij dat Tom met ons deze keuze nu heeft gemaakt. Tom is een speler, die op meerdere posities binnen het elftal uit de voeten kan en wij weten van elkaar wat we aan elkaar hebben. Dat is een mooi gegeven."

Ook Hiariej zelf is blij met zijn nieuwe contract. "De ambities van FC Groningen stroken met mijn persoonlijke ambities. De club wil hogerop en elk jaar spelen om de plaatsen, die recht geven op Europees voetbal. Dit is mijn vierde seizoen bij de eerste selectie en de voorgaande drie jaar lukte het steeds net niet Europees voetbal te halen. Dat moet nu maar eens een keer echt gaan gebeuren", zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen