Genk boos op Ogunjimi na optreden in interland

12 oktober 2011, 14:32

Bij Racing Genk stond men raar te kijken toen de opstelling voor de interland Duitsland-België uitlekte. Marvin Ogunjimi, van wie men bij zijn club Genk dacht dat hij geblesseerd was, stond doodleuk in de basis. Hij moet op het matje komen.

Ogunjimi meldde zich anderhalve week geleden geblesseerd af voor de competitiewedstrijd van Genk tegen Anderlecht. Hij voegde zich daarna toch bij de nationale ploeg, waar hij vooral aan zijn herstel zou werken. Bij Genk hoorde men daarna niets meer, tot de naam van Ogunjimi plots opdook in de basisopstelling.

Ogunjimi had de clubleiding van Genk op de hoogte moeten houden van zijn herstel, vindt directeur Dirk Degraen. "We zullen deze week een gesprek hebben met Marvin. Hij heeft de vastegelegde procedure niet gevolgd. En wie het reglement niet volgt, heeft een probleem", briest de beleidsmaker in Het Belang van Limburg.

Zeker is dat Ogunjimi bezig is aan zijn laatste maanden bij Racing Genk. De Belgische spits stapt in de winterstop over naar het Spaanse Real Mallorca.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen