Higuain leidt Real naar ruime overwinning

15 oktober 2011, 19:49   Bijgewerkt: 20 oktober 2011, 21:10

Real Madrid heeft de thuiswedstrijd tegen Real Betis Sevilla met ruime cijfers gewonnen. In het eigen Santiago Bernabeu zegevierde De Koninklijke zaterdag met 4-1 over de promovendus.

Het begon pas in de tweede helft te lopen bij Real. En dat resulteerde in een hattrick van Gonzalo Higuain en een doelpunt van Kaka. Jorge Molina maakte na zeventig minuten de aansluitingstreffer voor Betis.

Real neemt de eerste plaats over van FC Barcelona en Levante, die later dit weekeinde nog wel in actie komen. Valencia, dat zonder de geblesseerde Hedwiges Maduro speelde, stond lange tijd virtueel naast Real aan kop. Maar de ploeg uit de sinaasappelstad gaf in blessuretijd een 1-0 voorsprong weg bij Real Mallorca (1-1).

Villarreal stelde opnieuw teleur. Met Jonathan de Guzman in de basis kwam de equipe uit Castellon niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel bij Getafe CF. Daardoor blijft de Champions League-deelnemer anoniem in de middenmoot staan.

Betis is ondertussen bezig aan een vrije val. De promovendus bleef in de eerste vier duels zonder puntenverlies en stond zelfs bovenaan, maar daarna volgden drie nederlagen. Inmiddels is het team uit Sevilla gezakt naar de zevende positie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen