AZ wil Holman en Poulsen niet laten gaan

24 oktober 2011, 09:07   Bijgewerkt: 24 oktober 2011, 09:14

AZ gaat alles in het werk stellen om Brett Holman en Simon Poulsen in ieder geval tot komende zomer, en het liefst langer, in Alkmaar te houden. Beide spelers hebben een aflopend contract in Noord-Holland, maar gezien het huidige sportieve succes is AZ niet van plan om in de winterstop mee te werken aan een vertrek.

Naar verluidt staan Holman en Poulsen in de belangstelling van clubs uit Engeland. In de winterstop kan AZ nog wat geld voor ze krijgen, maar de sportieve belangen wegen volgens directeur Toon Gerbrands zwaarder. "We laten ze in de winter niet zomaar vertrekken. Alleen als er bijzondere bedragen worden geboden, zullen we over een transfer praten. We houden ze liever hier", zegt hij in De Telegraaf.

AZ wil bovendien een poging doen om Holman en Poulsen langer aan de club te binden. Beide spelers krijgen een nieuw contract aangeboden, maar kunnen niet te lang twijfelen. "AZ moet op enig moment weten waar het aan toe is. De club kan de aanbieding op een bepaalde datum intrekken. Wij moeten ook doorschakelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen