Verbeek verwacht dat Beerens kan spelen

Ger
28 oktober 2011, 15:47

Gertjan Verbeek verwacht dat Roy Beerens op tijd fit is om zondag met AZ mee te kunnen spelen in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De vleugelspeler viel donderdag in het bekerduel met FC Dordrecht vlak voor rust uit met een enkelblessure.

Rasmus Elm (hamstrings), Brett Holman (lies) en Simon Poulsen (knie) deden tegen FC Dordrecht niet mee. "We gaan kijken of ze kunnen spelen", aldus Verbeek op de website van AZ. "Ik denk dat Beerens de wedstrijd tegen Heracles wel haalt. Als Holman denkt dat hij kan spelen, zit ook hij bij de selectie."

"Heracles heeft de boel de laatste drie jaar behoorlijk intact gehouden", zei Verbeek over zijn voormalige werkgever. "De geringe mutaties die ze hebben moeten doorvoeren zijn goed opgevuld. Vooral door prima scoutingswerk in de Jupiler League. Lerin Duarte en Glynor Plet zijn voltreffers. Dat is knap van zo’n kleine club."

"Heracles heeft een goed voetballende ploeg. Ze spelen met opkomende backs en veel beweging op het middenveld", stelt de coach. "Ik hou wel van ploegen die zich niet verstoppen. Dan krijg je een echte wedstrijd."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen