Groep H: Milan loopt averij op tegen Bate

1 november 2011, 23:59   Bijgewerkt: 2 november 2011, 10:30

AC Milan is er niet in geslaagd om voor de tweede keer in veertien dagen af te rekenen met Bate Borisov. Na de 2-0 overwinning in San Siro van medio oktober, eindigde de confrontatie met de Wit-Russen dinsdagavond in 1-1. De Italianen zijn door de overwinning van FC Barcelona op Viktoria Plzen (4-0) zo goed als zeker van een plek in de knock-outfase.

Milan verscheen zonder Nederlandse inbreng aan de aftrap. Clarence Seedorf en Urby Emanuelson zaten op de bank bij de Italiaanse topclub, terwijl Mark van Bommel rust kreeg van trainer Massimiliano Allegri. Seedorf kwam twintig minuten voor tijd nog binnen de lijnen voor Alberto Aquilani.

Robinho had daarvoor eigenlijk het Italiaanse veldoverwicht uit moeten drukken in een verdubbeling van de score, maar een inzet van de aanvaller eindigde op de buitenkant van de paal. In het restant van de wedstrijd slaagde Milan er niet in om een paar goede mogelijkheden te verzilveren, waardoor het genoegen moest nemen met een gelijkspel.

FC Barcelona heeft tien punten na vier duels in Groep H en is hierdoor zeker van een plek in de volgende ronde. Milan heeft door het gelijkspel acht punten na vier duels en staat daarmee tweede. De Rossoneri kunnen alleen op papier nog bijgehaald worden door Bate, dat tegen de Italianen pas het tweede punt in deze editie van het kampioenenbal behaalde. Plzen is de nummer vier in deze poule met één puntje en maakt alleen nog kans op instroming in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen