Beerens: "Toch weinig verschil met Duitse ploeg"

Ger
16 november 2011, 02:24   Bijgewerkt: 16 november 2011, 10:37

Roy Beerens mocht dinsdagavond in Hamburg als invaller opdraven in de ruim verloren oefeninterland tegen Duitsland (3-0). Voor de vleugelspeler van AZ was het zijn tweede optreden in het shirt van het Nederlands elftal.

Waar de meeste Oranje-internationals na afloop met de pest in hun lijf de catacomben van de Imtech Arena opzochten, was dat bij Beerens niet het geval. "Ik kijk door mijn invalbeurt toch met andere ogen naar deze wedstrijd. Dat ik heb mogen spelen, geeft mij een positief gevoel", zegt de aanvaller tegen FCUpdate.nl. "Over het resultaat hoef je niet lang na te praten: de Duiters waren gewoon beter. Ze scoorden prima goals uit mooie aanvallen."

Volgens Beerens, die het Hamburgse veld betrad toen de eindscore al was bereikt, hoeft Oranje niet te wanhopen na het zware verlies. "Dit was slechts een momentopname. Er zit weinig verschil tussen de kwaliteiten van de internationals van Nederland en Duitsland. Het is gewoon jammer dat de Duitsers deze keer heel goed in vorm waren. Als we elkaar in de toekomst weer treffen, kan het een hele andere wedstrijd worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen