Ramsteijn succesvol geopereerd aan knie

25 november 2011, 00:00   Bijgewerkt: 25 november 2011, 00:32

In de week waarin hij een principeakkoord bereikte met Feyenoord over een nieuw contract was er nog meer goed nieuws voor Kaj Ramsteijn. De 21-jarige verdediger, die afgelopen zomer van Excelsior naar De Kuip verhuisde, is met succes geopereerd aan zijn linkerknie.

Ramsteijn, die eind september in de uitwedstrijd tegen AZ zijn voorste kruisband afscheurde, ging woensdag onder het mes. "De operatie is uitstekend verlopen", liet clubarts Casper van Eijck, die bij de ingreep aanwezig was, op de website van Feyenoord weten.

Ramsteijn voelt zich prima na de operatie. "Gisteren was ik echt moe en heb ik bijna de hele dag door geslapen, vandaag voel ik me weer goed. Ik heb sinds eind september onder begeleiding van de medische staf naar deze operatie toegewerkt. Hoe beter je de operatie ingaat, hoe beter het herstel zou moeten verlopen."

Voor de verdediger wacht nu nog een lange herstelperiode. "Ja, de revalidatie gaat nu echt beginnen. Ik moet het gewricht eerst volledige rust geven om te herstellen van de ingreep. Dat betekent twee weken op krukken lopen en dan ga ik daarna op de club revalideren, daar voel ik me het best bij."

Afgelopen dinsdag werd bekend dat Ramsteijn een principeakkoord met Feyenoord heeft bereikt over een verbintenis tot 2014.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen