VVCS schaart zich achter Esteban

21 december 2011, 23:01   Bijgewerkt: 22 december 2011, 09:49

De voorzitter van de Vereniging van Contractspelers (VVCS), Danny Hesp, kan begrip opbrengen voor de reactie van Esteban. De AZ-keeper deelde een paar rake schoppen uit aan een fan van Ajax, die even daarvoor de Costaricaan had aangevallen tijdens het bekerduel tussen beide clubs. Hesp heeft op zijn twitteraccount laten weten dat de VVCS zich hard zal maken voor seponering van de rode kaart van de doelman.

"Heb inmiddels een mail gestuurd naar de KNVB met het verzoek om de rode kaart van Esteban te seponeren. Morgen zal ik telefonisch contact zoeken. Dit kan toch geen schorsing opleveren?", vraagt de voormalig prof zich in zijn tweet af. "Als speler word je in een, voor een speler 'veilige' omgeving, onverwachts aangevallen. De reactie van Esteban is een soort van paniekreactie", springt Hesp in de bres voor de keeper van AZ.

Volgens Hesp had het incident nooit mogen plaatsvinden. "Ajax moet de veiligheid van de spelers garanderen. Dit heeft helaas grote gevolgen voor Ajax. Supporters, zuiver je eigen achterban!"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen