Arsenal in slotminuten onderuit bij Jol

2 januari 2012, 20:22   Bijgewerkt: 2 januari 2012, 22:25

Het is trainer Martin Jol dan eindelijk gelukt te winnen van Arsenal. Als coach van Tottenham Hotspur kreeg de Scheveningse tacticus dat in acht wedstrijden niet voor elkaar, maar maandag had hij in zijn tweede poging met Fulham prijs. In de slotfase kwam zijn ploeg terug van een 1-0 achterstand: 2-1.

Aanvankelijk leek er niet veel aan de hand voor Arsenal. The Gunners kregen in de openingsfase de betere kansen en kwamen na twintig minuten dan ook op 0-1. Op aangeven van Aaron Ramsey kopte Laurent Koscielny raak.

Maar daarna liet Arsenal het initiatief aan Fulham en dat kwam de club duur te staan. Nadat onder meer Philippe Senderos, Clint Dempsey en Bryan Ruiz (ex-Twente) goede kansen hadden gemist, zorgde Steve Sidwell vijf minuten voor tijd voor de verdiende 1-1. Hij scoorde uit een corner, na mistasten van Wojciech Szczesny.

Door het verlies moet Arsenal de vierde plek aan Chelsea laten. The Blues waren eerder op de dag nipt te sterk voor Wolverhampton Wanderers: 1-2.