Wenger hekelt naïeve scheidsrechter

3 januari 2012, 08:00

Arsene Wenger heeft zich weer eens negatief uitgelaten over de arbitrage. De manager van Arsenal vindt dat zijn ploeg maandag in de verloren uitwedstrijd tegen Fulham (2-1) een strafschop had moeten krijgen en noemde ook de twee gele kaarten van Johan Djourou onterecht.

“Dat was een tweehonderd-procent-strafschop”, refereerde Wenger na afloop op SkySports aan de overtreding van Philippe Senderos (oud-Arsenal) op Gervinho. “Maar het is nou eenmaal zo dat wij geen penalty’s krijgen. Ook tegen Queens Park Rangers (zaterdag, 1-0 winst) werd ons er één ontnomen en nu weer.”

In de ogen van Wenger hebben de Fulham-spelers Djourou diens tweede gele kaart aangenaaid. “Helaas was de scheidsrechter zo naïef dat hij erin trapte. Bij de tweede overtreding hadden juist wij een vrije trap moeten krijgen”, foeterde Wenger, die ook de hand in eigen boezem stak. “We hadden het voor rust moeten beslissen. We hebben onze kansen echter niet benut en pech gehad met de beslissingen van de arbitrage. Dat heeft in deze wedstrijd het verschil gemaakt.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen