Annan en geblesseerde Gyan in selectie Ghana

12 januari 2012, 08:52   Bijgewerkt: 18 januari 2012, 13:52

Vitesse-middenvelder Anthony Annan is opgenomen in de definitieve selectie van Ghana voor de Afrika Cup, die over anderhalve week begint. Hij is hierdoor zeker een maand niet beschikbaar voor zijn club. Annan is de enige speler uit de Eredivisie in de 23-koppige selectie van de Black Stars, één van de grote titelfavorieten.

De meest opvallende naam in de selectie is Asamoah Gyan. De 26-jarige spits kampt met een hamstringblessure, maar bondscoach Goran Stevanovic heeft hem desondanks opgenomen in zijn keurkorps. Gyan is eigendom van Sunderland, maar speelt dit seizoen op huurbasis voor Al-Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten.

In de groepsfase speelt Ghana tegen Botswana, Mali en Guinea.

Selectie Ghana

Doel: Adam Kwarasey (Stromsgodset), Daniel Adjei (Liberty Professionals), Ernest Sowah (Berekum Chelsea)

Verdediging: Samuel Inkoom (Dnipro), John Paintsil (Leicester City), Daniel Opare (Standard Luik), Masawudu Alhassan (Genoa), Lee Addy (Dalian Aerbim), John Boye (Rennes), John Mensah (Lyon), Jonathan Mensah (Evian), Isaac Vorsah (Hoffenheim)

Middenveld: Charles Takyi (St Pauli), Emmanuel Agyemang Badu (Udinese), Derek Boateng (Dnipro), Anthony Annan (Vitesse), Mohammed Abu (Stromsgodset), Kwadwo Asamoah (Udinese), Sulley Muntari (Inter), Andre Ayew (Marseille)

Aanval: Prince Tagoe (Bursaspor), Asamoah Gyan (Al Ain), Jordan Ayew (Marseille)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen