'Transfervrije Janmaat kiest voor Feyenoord'

23 januari 2012, 10:13

Feyenoord doet goede zaken met het oog op de toekomst. Na John Goossens (NEC) en Ruud Vormer (Roda JC) lijkt het nog een jonge speler transfervrij aan de selectie te gaan toevoegen. Volgens AD Sportwereld is de club dicht bij een akkoord met Daryl Janmaat en wordt de komst van de rechtsback nog deze week beklonken.

Het contract van Janmaat bij zijn huidige club SC Heerenveen loopt na dit seizoen af en hij maakte er geen geheim van dat hij op zoek wilde naar een andere club. Naast Feyenoord werd ook Ajax genoemd als kandidaat, maar de Rotterdammers lijken slagvaardiger te zijn. Naar verluidt heeft directeur Martin van Geel al meerdere gesprekken met Janmaat achter de rug en kan de overstap op korte termijn officieel gemaakt worden. In de Kuip ligt een meerjarig contract voor de rechtsback klaar.

Opvallend genoeg speelde Janmaat (22) in het verleden in de jeugd van Feyenoord. Voordat hij het eerste elftal haalde, stapte hij over naar ADO Den Haag. In de zomer van 2008 maakte de rechtervleugelverdediger de overstap naar SC Heerenveen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen