Pienaar terug naar Everton, Jol begroet Pogrebnyak

1 februari 2012, 01:32

Op de dag dat Louis Saha de overstap maakte van Everton naar Tottenham Hotspur, bewandelt Steven Pienaar de omgekeerde weg. The Toffees huren de middenvelder voor de rest van het seizoen van de ploeg van trainer Harry Redknapp.

De oud-Ajacied keert daarmee terug op het oude nest. De Zuid-Afrikaan speelde eerder tussen 2007 en 2011 voor de club uit Liverpool en ontwikkelde zich in die tijd tot steunpilaar van de ploeg, wat hem afgelopen zomer een transfer opleverde naar The Spurs. Mede door aanhoudend blessureleed kwam Pienaar maar weinig in actie voor Tottenham.

Fulham-trainer Martin Jol verwelkomde Pavel Pogrebnyak. The Cottagers nemen de aanvaller over van VfB Stuttgart, waar zijn contract komende zomer af zou lopen. Pogrebnyak tekent aanvankelijk voor een half jaar, waarna zijn nieuwe club een optie in zijn contract kan lichten. De Londenaren voegden ook Ryan Williams aan de selectie toe. De achttienjarige vleugelspeler, die overkomt van Portsmouth, tekende een contract tot 2014.

Bobby Zamora keert Fulham de rug toe. De 31-jarige spits zet zijn loopbaan voort bij Queens Park Rangers. QPR legt ongeveer vijf miljoen euro voor Zamora op tafel, die bij Fulham nog een doorlopend contract had tot 2014.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen