Almere City geeft clubloze Brouwer kans

6 februari 2012, 13:59

Jordy Brouwer krijgt een nieuwe kans in het betaald voetbal. De 23-jarige aanvaller heeft een contract tot het eind van dit seizoen getekend bij Almere City FC.

Brouwer is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, maar stapte op jonge leeftijd over naar Liverpool. In Engeland stokte zijn ontwikkeling en nadat ook avonturen bij RKC Waalwijk en ADO Den Haag op niets uitliepen, kwam hij dit seizoen zonder club te zitten. Sinds december trainde de aanvaller al mee met Almere City FC.

Almere-trainer Dick de Boer denkt met de komst van Brouwer een mooie slag te hebben geslagen. "Hij is slim en sterk en een goed aanspeelpunt. Daarnaast weet hij op het juiste moment voor de goal te komen. Ik hoop voor hem en ons dat hem het lukt zijn oude vorm terug te krijgen. Dan beleven we er allemaal plezier aan."

Brouwer zelf heeft zin in zijn avontuur in Flevoland. "Ik ben blij met deze kans. Almere City FC heeft zijn zaakjes goed voor elkaar en is een club met een toekomstvisie. Voor mij is het nu erop of eronder, maar ik heb er ieder geval alle vertrouwen in."

Mogelijk kan Brouwer vrijdag tegen Fortuna Sittard al debuteren voor Almere City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen