Beerens: "Volgende week schepje bovenop"

Ger
17 februari 2012, 02:50

AZ reist volgende week met een 1-0 zege af naar België voor de return tegen Anderlecht in de zestiende finales van de Europa League. De Noord-Hollandse formatie speelde donderdagavond een puike partij tegen de Belgische lijstaanvoerder.

"We hebben deze overwinning zelf afgedwongen. We hadden het initiatief en speelden agressief", zegt Roy Beerens tegen FCUpdate.nl. "Het is alleen balen dat het slechts 1-0 is gebleven. We hadden meer moeten scoren, daar hebben we de kansen voor gehad. Vooral in de tweede helft hadden we het net nog eens moeten vinden."

Nick Viergever hoopt dat de return in Brussel volgens hetzelfde scenario zal verlopen. "Want in deze wedstrijd wisten de spelers van Anderlecht niet waar ze het moesten zoeken", aldus de verdediger. "We waren duidelijk de bovenliggende partij. We hadden veel balbezit, waren gevaarlijk en hebben weinig kansen weggegeven. Het stond gewoon goed."

"We hebben vanuit iedere linie druk gezet. Het was mooi om te zien dat AZ niet alleen in de Eredivisie indruk kan maken, maar ook tegen de nummer één van België", besluit Viergever.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen