Spartaan Luirink: "Dit kan je niet verwachten"

28 februari 2012, 00:00   Bijgewerkt: 27 februari 2012, 22:55

Een serie van zeven overwinningen op rij heeft Sparta Rotterdam maandag de derde periodetitel in de Jupiler League opgeleverd. De Kasteelheren maakten het af met een 2-0 zege bij FC Eindhoven.

“Of het vannacht nog lang onrustig blijft? Ik denk het niet. We gaan het wel even vieren, maar vrijdag moeten we alweer spelen”, vertelde verdediger Gijs Luirink na afloop bij Eredivisie Live. “Een periodetitel is een leuk extraatje, maar we willen zo hoog mogelijk eindigen op de ranglijst. Vrijdag (uit tegen FC Oss, red.) wacht ons weer een belangrijke wedstrijd. Dus we kunnen het nu niet te gek maken.”

De sterke serie van Sparta komt als een verrassing, want het begon matig aan het seizoen. Luirink: “Uiteraard hadden we dit niet verwacht. We hebben vanaf oktober niet meer verloren en winnen nu zeven wedstrijden op rij. Dat kan je niet verwachten, alleen maar hopen. Maar wij hebben het gedaan en zijn dus op de goede weg.”

Sparta staat tweede in de Jupiler League, op acht punten van koploper FC Zwolle. “We proberen hen zoveel mogelijk onder druk te houden, want je weet nooit wat er kan gebeuren. Maar ik verwacht niet dat ze het nog een keer gaan weggeven”, vervolgt Luirink, refererend aan vorig seizoen, toen Zwolle na de winterstop instortte en een dikke voorsprong op RKC Waalwijk uit handen gaf. Luirink: “Maar zij hebben nu wel wat mindere resultaten. Wij gaan in elk geval alles proberen te winnen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen